Schermafbeelding 2015-10-08 om 13.31.26 I-won't-2014_133767

Op 130 meter hoogte kun je verder kijken.

Annabel Oosteweeghel toont haar werk in Amusing ourselves to death op de 40ste etage van De Rotterdam – vrijdag 9/10 van 17 – 21, za – zo van 12 -17 uur – Galerie Frank Taal

Amusing ourselves to death toont op grote hoogte hedendaagse kunst: video, sculpturen, fotografie, installaties en schilderijen.Adres: De Rotterdam – Wilhelminakade 177 I 3072 AP Rotterdam

www.franktaal.nl

HENS Vermogensbeheer en Galerie Frank Taal organiseren samen de expositie Amusing Ourselves to Death op de 40ste verdieping

van De Rotterdam, het iconische gebouw van Rem Koolhaas aan de voet van de Erasmusbrug. De locatie, op 130 meter hoogte, biedt vergezichten tot voorbij de stadsgrenzen. De tentoongestelde kunst beoogt hetzelfde.

In Amusing Ourselves to Death wordt op 1100 vierkante meter het werk van 28 kunstenaars gepresenteerd. In verschillende media en vanuit verschillende posities becommentariëren zij de leegheid van de hedendaagse beeldcultuur en bieden een alternatief. In White Suburbia van Marilou van Lierop zien we bijvoorbeeld kolkende en doelloze mensenmassa’s, die een gevoel van ambiguïteit oproepen. Naar welke gebeurtenissen of plaatsen verwezen wordt, blijft onzeker. Verwijst het naar carnaval of juist naar een meer grimmig samenzijn? Is het “Amusing” of juist het tegendeel?