Lecturis-voorjaarsbrochure

 

Fotografie: Annabel Oosteweeghel

Boekontwerp: Martin van Triest

Twee verhalen die samenkomen in vergetelheid. Oblivious neemt je mee in de vaak verborgen wereld om ons heen. Een wereld van alle tijden geplaatst in de zestiger jaren.

‘Everlasting’ vertelt over de schoonheid en tragiek van een huwelijk. Waar geestverwanten zich vinden en waar zij zich verliezen. Over het verstrijken van tijd in een leven en wat daarvan over blijft.
‘I won’t say goodbye’ is een waargebeurd verhaal van een dementerende oude vrouw die sinds vier jaar in een verzorgingstehuis om de hoek van haar eigen huis woont. Haar mooie zestiger jaren bungalow aan zee houdt ze echter al die jaren in stand als een museum van herinneringen.

 

Oblivious is een fotoproject dat het oog streelt, de hersenen triggert en de omgeving verrijkt. Oblivious zoomt op een poëtische manier in op de onzekerheden, teleurstellingen en verlangens van haar personages.

Oblivious wordt eind mei uitgegeven door uitgeverij Lecturis.